Nyhetsbrev 5

Hej!

Återigen har vi med er hjälp nått vårt insamlingsmål för St James Infant School. 5000 SEK kunde vi föra över förra veckan och detta kommer att användas till skolmaterial, pedagogiska spel, matinköp, anläggning av ett trädgårdsland på skolan samt byggnation av en energieffektiv spis.

Tredje terminen startade 17 september. Vanligtvis är det ganska många barn som inte återkommer efter ett lov utan de behöver stanna hemma och hjälpa till med familjens försörjning. Vid den här terminsstarten var det bara fem elever som inte dök upp. Dessutom kom det 25 helt nya elever. Tyvärr kan man inte ta emot de sistnämnda den här terminen men de ska beredas plats i januari. Personalen på skolan menar att Relief Care Ugandas arbete har givit skolan ett bra rykte och föräldrarna ser att eleverna får en bra undervisning med de extra resurser vi bidrar med.

Hälsningar

Styrelsen