Nyhetsbrev 4

Kära vänner,

Under juli månad fick vi in 5000 SEK som kommer att användas till bord och stolar (beställda hos snickaren) till lärarna och solcellslampor. Dessutom har en våningssäng samt sängkläder köpts in till de föräldralösa barnen som bor på skolan. Slutligen finns nu ett förråd av mensskydd på skolan. Stort tack för era bidrag!

För några veckor sedan hölls ett föräldramöte på skolan. Där poängterade lärarna hur viktigt det är att föräldrarna ser till att barnen kommer till skolan så att de kan slutföra sin utbildning. En del barn måste stanna hemma och jobba. Föräldrarna uttryckte sin glädje över att skolan renoverats och att barnen nu har bra skolmaterial. Förhoppningsvis kan förbättringarna av skolverksamheten motivera alla föräldrar att skicka barnen till skolan.

Skolbarnen har deltagit i en friluftsdag i kommunen med bl.a. 100-, 200- och 400-meterslopp.

De nationella proven har pågått under augusti och nu har skolan stängt för lov i tre veckor.

Hälsningar

Styrelsen